avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical cod 10
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical cod 10

Buna ziua, am zi si eu o situatie daca s-a mai confruntat cineva si poate sa ma ajute:
- am un salariat care a avut in perioada sept - noiembrie 2014 CM cod 10 (90 de zile), apoi medicul curant + cel expert i-au mai eliberat si in perioada ianuarie - martie 2015 CM cod 10 cu toate ca eu ii tot dadusem salariatului adeverinta cu CM pe ultimele 24 de luni la solicitarea medicului. Inspectorul de la CASMB imi spune ca nu imi poate plati sumele pe care le am de recuperat din ianuarie - martie 2015 pentru ca CM cod 10 depaseste 90 de zile intr-un an.
Exista cumva in lege ceva ce sa-i fi scapat inspectorului de la CASMB in baza caruia i-au fost eliberate CM cod 10 peste 90 de zile in ultimele 12 luni?
Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Concediu medical miriamcovalschi miriamcovalschi Buna ziua. As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu concediul medical. Am fost angajata in anul 2015 in cadrul unui spital, si am beneficiat de mai ... (vezi toată discuția)
Adeverinta concediu medical mai mult de 90 de zile rusualexandra rusualexandra Am un salariat care in 15 iulie face 90 zile concediu medical, a fost operat si are in continuare medical. Pana acum a avut cod 01 acum vine cu cod 14 a fost ... (vezi toată discuția)
Concediu medical peste 90 zile fara viza bastti bastti Buna Am o problema si va rog sa ma ajutati : Un angajat din 27.09.2013 intra in cm din 01.10.2013 si are cm pana in 31.01.2014. In luna octombrie 2013 ... (vezi toată discuția)