avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxa cultura si sport
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxa cultura si sport

Buna ziua,

Am o societata infiintata in decembrie 2012 in Rm Valcea pentru un magazin online de jucarii si luna acesta am primit notificare de la primarie ca trebuia sa achit o taxa de cultura si sport incepand cu ianuarie 2013.
Cand am intrebat de ce nu s-au sesizat pana acum, mi s-a raspuns ca trebuia sa ma informez, in calitate de administrator al societatii.
Intrebarea mea este daca exista vreo lege ce prevede obligatiile administratorului societatii in care sa fie inclusa si faptul ca trebuie sa fiu la curent cu hotarariile consililiu local, care sincera sa fiu, nu stiu unde la gasesc ca doar nu ma duc zilnic sa le deschid usa pentru a fi la curent cu ,,noutatile''.

Alte discuții în legătură

I.i. declaratia 220 lady34 lady34 daca sunt i.i activ sportive , infiintata in 2012 martie trebuie sa depun declaratia 220 in acest an pana in 15 ian sau 30 ianuarie? (vezi toată discuția)
Obligativitatea de a depune cerere de inscriere in tabelul creditorilor laura-jurist laura-jurist Buna ziua o societate comerciala care cere deschiderea procedurii de insolventa pt o alta, cerere care i se admite, este obligata sa mai depuna si cerere de ... (vezi toată discuția)
Înfiinþare firmã. inregistrarea sumelor platite inaintea obtinerii c.u.i. dorin123 dorin123 Bună seara, Dacă am înfiinţat o firmă în ianuarie 2013, dar actul constitutiv şi depunerea capitalului social s-au făcut în decembrie 2012, cum pot ... (vezi toată discuția)