avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vecini galagiosi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vecini galagiosi

Buna ziua,
Am o problema in legatura cu vecinii care stau deasupra apartamentului nostru.Sunt chiriasi(din cate stiu fara contract legal) si de aproape 2 ani (de cand el are o noua prietena) o tin numai in scandaluri.Ei vin acasa la ore tarzii(este cava"cantaret"rom) 1,2 noaptea si incep scandaluri si batai intre el si sotia sa.De exemplu azi dimineata au inceput pe la ora 4.20 ,facand asa mare galagie ca ne-au trezit din somn,ca de obicei.Sotul meu a vorbit cu vecinul de cateva ori,si tot a zis ca nu se mai repeta(scandalurile).Dar deja ne-am saturat de ei.Ce se poate face?Administratorul blocului daca primeste plangare impotriva lor poate sa ia ceva masuri?
Cel mai recent răspuns: Danae04 , utilizator 18:37, 22 Septembrie 2015
Nu cred ca administratorul este cel mai indicat mai degraba adresativa politisului de sector
Politia ii va amenda, in cel mai bun caz, pentru tulburarea linistii, dar adevarul este ca autoritatile nu vor face mare lucru. poate incercati sa ii explicati si proprietarului ce fel de chiriasi are si ca, in caz de repetate scandaluri, ar putea fi obligat sa isi evacueze chiriasii.
Si eucred ca nici macar amenda nu ii va poltoli, daca le place scandalul.mai bine puneti-i in vedere proprietarului sa discute cu chiriasii si eventual, daca acestia vor continua, sa rezilieze contractul.
Dar pana vorbiti cu chiriasul, anuntati si politia. Chiriasi pot sa zica ca mintiti, ca nu au nici o reclamatie....
Confrom legii 61 /1991 privind ordinea si linistea publica , orele in care trebuie pastrata linistea sunt cuprinse in intervalul orar 22-8.
Ori de cate ori vecinii dvs tigani (rromi) sau de orice etnie sunt ei vor face scandal in acest interval orar sunati la 112 si se va trimite echipaj de politie care ii va sanctiona contraventional.
La prima amenda nu o sa constatati mare schimbare .Se vor certa iarasi. Insa dupa 2-3 amenzi vor incepe sa isi schimbe atitudinea! Garantat!
Ideea cu discutatul cu proprietarul apartamentului nu este nici ea rea , dar nu cred ca in perioada aceasta de criza isi va da afara niste chiriasi care sunt buni platnici doar pentru ca fac scandal noaptea! Tot dvs trebuie sa luati masuri!B-)

Alte discuții în legătură

Program de liniste intr-un bloc muresann muresann Am citit chestiuni legate de problema cu programul de liniste (legea nr 61 , actualizata , L230 | 2007 ) insa tot a ramas cu un semn de intrebare . Se poate ... (vezi toată discuția)
Vecin absurd alopici2005 alopici2005 am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)