avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Blocare drum de servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Blocare drum de servitute

Locuiesc intr-o casa unde accesul se realizeaza printr-un drum de servitute. Drumul fiind ingust, nu se poate trece decat daca toate masinile sunt parcate pe aceeasi parte. In capatul acestui drum (spre iesire) doi vecini au intrat intr-un conflict legat de parcarea masinii pe drum si acum, fiecare parcand pe partea lui, blocheaza accesul pentru toate celelate case de pe acel drum.
Care ar fi prevederile legale referitoare la o asemenea situatie?

Alte discuții în legătură

Parcare in fata casei in cazul unei strazi pe care parcarile nu sunt delimitate marya86 marya86 Buna ziua, As avea o intrebare legata de parcarea in fata casei mele. Locuim pe o strada ingusta, pe partea pe care locuim noi exista trotuar, dar casele nu ... (vezi toată discuția)
Parcare în fața casei mele RoxanaFl. RoxanaFl. Parcare în fața casei mele. Bună ziua, Locuiesc la casa, iar în fața casei mele parchează frecvent vecinul de vis-a-vis, care are 2 laturi pe care ... (vezi toată discuția)
Parcare privata strain blocand intrarea Sergiu_Marian Sergiu_Marian Salut, este vorba de o parcare la un bloc, si avem bariera care restrictioneaza accesul la parcarea privata din spatele lui. Din cand in cand tot apare un tip ... (vezi toată discuția)