avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Taierea Nucilor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Taierea Nucilor

Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati, stau intr-o zona vedrde din Bucuresti- NOi, mai exact la lac, acolo sunt f multi pomi fructiferi cat si nuci de pese 50 de ani. Zona a fost defrisata si au inceput sa se construiasca case. Va stiu cu disperare caci proprietarul terenului doreste sa taie nucul pt a cnstrui case pe teren si este incurcat de 2 nuci f mari de cel putin 50 ani. Nucii arata f bne, nu sunt batrani, nu au nevoie de toaletare nici macar. Unul din nuci anul trecut l-au chelit, cu intentia de a-l taia de la radacina insa a esuat deoarece am intervenit iar nucul a ramas doar trunchiul restul fiid taiat. Acum ca a venit primavara, el este iarna a rasararit din nou insa din pacate caci este planuit sa fie taiat ca sa se poata construi case. Va rog ce pot face pt a nu fi taiat nucul? Va multumesc! Cu stima, Mirela Soare X-(
Cel mai recent răspuns: MirelaSoare , utilizator 18:55, 26 Februarie 2016
Din pacate nucul tocmai a fost taiat! Casa construita pt vanzare era mult mai importanta, de ce sa strice un loc de casa pt un amarat de NUC! Romania te iubesc insa urasc oamenii din acesta tara ce nimic nu le sta in cale pt asi atinge scopurile si interesele!
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 26 Februarie 2016
MirelaSoare, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii bodo gabriella bodo gabriella Doresc sa stiu daca intr-o gradina particulara la care sunt eu proprietar, din cauza vremii urate un pom fructifer sau un nuc se rupe din radacina trebuie ... (vezi toată discuția)
Taierea unui nuc de pe proprietate privata mariapopescu mariapopescu Pentru taierea unui nuc crescut razlet pe proprietate privata este nevoie de autorizatie? Legea din 2008 care completeaza legea pomiculturii din 2003 ce ... (vezi toată discuția)
Buna, as avea situatia urmatoarea: un vecin si-a plantat un nuc ... lucianmija lucianmija Buna, As avea situatia urmatoarea: Un vecin si-a plantat un nuc in gradina lui, la aproximativ 3 metri fata de casa in care locuiesc eu. Ideea e ca nucul ... (vezi toată discuția)