avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata impozit imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata impozit imobil

Buna ziua,
Locuiesc intr-un cartier nou construit de langa Sibiu, pe o strada unde Primaria Cisnadie nu se deranjeaza sa intervina cu nici unele din serviciile urbanistice(intretinerea drumurilor, iluminat stradal, curatenie, adunarea cainilor vagabonzi...). Strada este neasfaltata din 2010 de cand a fost fondat acest nou cartier si a devenit un adevarat cosmar cand ploua. Desi impozitul platit primariei depaseste ca si valoare cel din zona centrala al orasului, investitiile in noul cartier sunt "0".
Si acum intrebarile:
1. Exista vreo metoda de constrangerea Primariei pentru a interveni in cartierul nostru?
2. Putem ameninta Primaria ca nu mai platim impozitul pe imobile pana nu ne sunt respectate doleantele? Precizez ca nu dorim OZN-uri si conditii speciale, doar un drum practicabil in orice anotimp, rezolvarea cainilor vagabonzi care "fac legea" noaptea, iluminatul stradal.
3. Putem sa ne reabilitam strada din banii nostri(ai locatarilor) si sa ne deducem cheltuielile din banii de impozit?
Va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Buna ziua, m-am adresat de curand primariei cisnadie, jud sibiu ... AndreiBrzn AndreiBrzn Buna ziua, M-am adresat de curand primariei Cisnadie, jud Sibiu si i-am intrebat ce ar trebui facut pentru ca strada pe care locuiesc sa fie asfaltata si ... (vezi toată discuția)
Cainii vagabonzi... gigelas gigelas Care sunt legile ce ocrotesc acesti caini vagabonzi ? Trebuie sa stam sa privim cum sfasie oameni,iar noi nu vom putea interveni ? Ce este cu atata iubire de ... (vezi toată discuția)
Hranirea cainilor comunitari este interzisa? cris2d2 cris2d2 Imi poate spune cineva daca este interzisa si se pedepseste in vreun fel hranirea si ingrijirea cainilor comunitari, in municipiul Sibiu? De asemenea, este ... (vezi toată discuția)