avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... lmpozit pe salariu din strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

lmpozit pe salariu din strainatate

Buna ziua. Sunt angajat in strainatate la o firma nerezidenta in Romania. Din ce am gasit eu prin ''padurea de legi'' am dedus ca desfasor o activitate dependenta. In modificarile codului fiscal nu am gasit nicio referire la aceasta activitate. Trebuie sa platesc impozit si in Romania? Mentionez ca in tara respectiva platesc 12%impozit. Si am uitat sa mentionez ca sunt rezident in tara in care-mi desfasor activitatea.

Alte discuții în legătură

Impozit venit strainatate dinup dinup Buna ziua, An citit diverse post-uri legate de impozitarea salariului obtinut in strainatate dar doresc un raspuns exact pentru cazul meu. Lucrez la o ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc impozit/taxe pe venitul obtinut in strainatate sau nu ? dragoicostin dragoicostin Ziua buna tuturor. Pentru ca nu am reusit sa gasesc singur un raspuns clar la aceasta intrebare (cea din titlu) in urma lecturii multor surse, incerc pe ... (vezi toată discuția)
Contributii salariale si impozit aferent salariului obtinut din strainatate Cateye Cateye Sunt angajata a unei firme cu sediul in Polonia, cu un contract de munca pe perioada nedeterminata. Activitatea pe care o desfasor este exclusiv pe teritoriul ... (vezi toată discuția)