avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... impozitarea pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

impozitarea pensiei

in anul 2015 am depus dosarul de pensionare dar a fost respins de CJP TG-JIU Am contestat in judecata si am cistigat procesul dupa 1 an de zile dar eu in acest timp am fost angajat pina in prezent fiind asigurat CAS si platind toate impozitele.PRIMESC BANI DE CIND AM DEPUS DOSARUL DIN 2015 SI DACA PRIMESC SE VA MAI OPRI C.A.S.......DECIZIA TRIBUNAL casa de pensi sa anuleze decizia si sa emita alta decizie prin care sa ia in cosiderare grupele de munca
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:07, 28 Februarie 2016
Pensia este impozabila indiferent daca o cumulati sau nu cu un alt venit din salariu.
Eu m_am referit la CAS in rest stiu ca ori ce venit se impoziteaza dar nu stiu de CAS
La pensie se plateste CASS(sanatate) pentru ceea ce depaseste 871,7 lei
Impozit pentru ceea ce depaseste 1050 dupa ce s-a scazut si CASS-ul.
Nu se plateste CAS(asigurari sociale).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie limita de varsta buiavasi buiavasi Buna seara! As dori sa ma lamuriti si pe mine referitor la urmatoarea situatie:este vorba de tatal meu, pensionat medical in 2002, iar in 2011, pensia de ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza corect cass-ul la pensie? Neta Neta Intr-un articol am citit ca din pensia avuta se scade (la vremea respectiva) 830 ron si apoi se aplica 5,5%. Verificand pe cuponul meu de pensie am constatat ... (vezi toată discuția)
Legea 197/2021,completare la legea 263/2010,este in vigoare si ... ciprian baranceanu ciprian baranceanu Legea 197/2021,completare la legea 263/2010,este in vigoare si se pune in aplicare? (vezi toată discuția)