avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numere rosii expirate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numere rosii expirate

Caut un avocat bun specializat pe legislatie rutiera pentru a ma ajuta in urmatoarea problema: in 2013 am avut permisul anulat cu 1 an cu suspendare si 3 ani de incercare. intre timp am redobandit permisul iar ieri am fost prins cu numerele rosii expirate de trei zile fara sa stiu. Mi s-a i tocmit dosar penal si am primit dovada de circulatie 15 zile. Am sanse sa scap fara sa primesc inchisoare cu executare tinand cont ca am antecedente? Lucrez ca invatator din 2012.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:36, 27 Februarie 2016
Regulament Forum Avocatnet.ro

2.6. In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta se fac in 3 moduri: prin intermediul mesageriei private, prin alegerea unui consultant din Catalog sau prin trimiterea unei cereri de oferta la Bursa consultantilor.

www.avocatnet.ro/content/con...

www.avocatnet.ro/content/bc|...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor colegi din timisoara Mihaela Hornea Mihaela Hornea am nevoie de un avocat din timisoara in vederea discutarii unei spete. (vezi toată discuția)
Conflicte de munca livio215 livio215 Am nevoie de un consultant juridic foarte bun în conflicte de muncă Preferabil din Bacău pentru o eventuala asistare.0757254248 (vezi toată discuția)
Avocat recuperare creante rome rome Asociatie de proprietari din Bucuresti dorim un avocat pentru actionarea in judecata a unor restantieri (vezi toată discuția)