avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Valabilitate CCM comert
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Valabilitate CCM comert

Buna ziua,
Stiti cumva Contractul Colectiv de Munca nr.589 din 19.noi.2007 la nivelul
ramurii comert pe anii 2007-2008 mai este valabil si in 2009?Nu am
gasit altceva mai nou.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 11:53, 5 August 2009
Nu stiu sa va spun despre contractul din comert. Prelungirea sa insa nu se poate face decat cu acordul partilor, si prin inregistrare la Ministerul Muncii.
De fiecare data cand am avut intrebari despre contractele colective la nivel de ramura am sunat la Ministerul Muncii (nr. de pe site), am cerut la "contracte colective", si de acolo am fost lamurit telefonic -in prima faza - cu privire la problema mea.
Da, se aplica si in 2009:
Art. 4. - (1) Prezentul contract se incheie pe o perioada de un an, cu posibilitatea revizuirii.
(2) Daca niciuna dintre parti nu denunta contractul cu 30 de zile inainte de expirarea perioadei pentru care a fost incheiat, valabilitatea acestuia se prelungeste pana la incheierea unui nou contract, dar nu mai mult de 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccm ramura comert Muresan Felicia Muresan Felicia Rugamintea mea este daca puteti sa-mi spuneti daca CCM ramura comert nr.589/19.11.2007 pe anii 2oo7-2oo8 a fost prelungit si pentru 2009,eventual cu ce art.de ... (vezi toată discuția)
Mai este in vigoare? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 va rog sa-mi spuneti daca pentru anul 2009 mai este in vigoare contractul colectiv de munca la nivelul ramurii comert pe anii 2007-2008 nr,589 ... (vezi toată discuția)
Valabilitate ccm la nivel de ramura Gabriela Somesan Gabriela Somesan Buna ziua As dori sa stiu daca CCM la nivelul ramurii comert mai este valabil sau nu . Contractul (Contract nr. 42 din 11/02/2010 Publicat in Monitorul ... (vezi toată discuția)