avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri UE pentru deschiderea unei sali de fitness
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri UE pentru deschiderea unei sali de fitness

Buna ziua, m-ar interesa sa accesez fonduri europene pentru deschiderea unei sali de fitness intr-un orasel unde exista doar un local dotat superficial cu niste aparate. Sunt convinsa ca deschiderea unui sali moderne, de catre cine care stie ce inseamna fitness-ul si sanatatea, ar avea un succes garantat!
Sub ce masura as putea accesa fonduri pentru idea mea si cati bani se pot acorda pentru acest proiect? Se finanteaza 100% un astfel de proiect?
Am tot intrebat pe diferite site-uri de "consultanta" insa nimeni nu mi-a raspuns!
Astept un raspuns, multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Attila János Szűcs , Alte profesii 06:52, 28 Februarie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
....... Buna, scri proiectul, astepti sa se aloce fonduri pentru asa ceva, vezi normele, dar si tu trebuie sa ai 10% din proiect de exemplu, sala ori terenul pe care urmeaza sa construiesti, sa ai un un expert contabil bun si persoanele care vor face parte din proiect ori institutia care te sprijina, dupa care demarezi proiectul, daca ti se va aproba suma solicitata poti incepe demararea proiectului in 3 etape, bani la fiecare etapa investita si dovedita ti se vor inapoia, mai putin unele plati pentru diverse servicii pe care terebuie sa le iei in calcul. Sa nu umfli proiectul cu te miri ce banalitati, adica vezi ce si cum achizitionezi de pe piata de desfacere, sa fie un pret destul de adevarat fara super taxe si comisioane etc., proiectul odata terminat, le trimiti celor care vor verifica dosarul complet undeva in Bucuresti ori Cluj iar ei vor hotara daca dosarul se va trimite mai departe ori va stagna in birourile lor o perioada, dupa care se va modifica superficial si va fi dat unui altui solicitant apropiat lor. De aceea iti sugerez sa iei in calcul o firma de consultanta in asa ceva, care sa faca in asa fel proiectul sa fie inclus si comisionul care il vei platii lor, dar si sa iti dea o marja de garantie ca vei primi finantarea, ca de altfel ramai si cu bani luati si f..... pe romaneste. Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl sau pfa? nonamex nonamex Intentionez sa deschid un magazin de articole de pescuit sportiv. Ce imi recomandati sa fie? un srl sau un pfa? Pot cumva accesa fonduri nerambursabile pentru ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene bledea_liviu bledea_liviu Buna ziua, as dori sa stiu daca pentru deschiderea unui sali de forta/fitness se aloca fonduri europene daca da, care ar fi pasii ce trebuie facuti. Va ... (vezi toată discuția)
Se dau fonduri nerambursabile 100%? dydy16 dydy16 se dau fonduri nerambursabile 100%?---daca da....pe ce domeniu. -cate puncte de lucru pot deschide ? -cat este aportul meu din proiect? -trebuie sa am ... (vezi toată discuția)