avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Plata datorii la stat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Plata datorii la stat

Exista posibilitatea de a face o cerere la locul de munca pentru a se vira in contul meu jumatate din darile catre stat pe care firma le plateste ? trebuie facuta o cerere speciala ? mersi
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:14, 29 Februarie 2016
1. - Impozitul si contributiile sociale legale datorate de angajator se vireaza conform destinatiilor legale (la bugetul statului, la pensii, la sanatate, la somaj).
- Acestea nu se pot vira in contul unui salariat.

2. Poate ati vrut sa intrebati altceva.
@ clapon

Nu exista aceasta posibilitate, deoarece :
Art.40 C.mun.
(2) Angajatorului in revin, in principal, urmatoarele obligatii:
...
f) sa plateasca toate contributiile si impozitele aflate in sarcina sa, precum si sa retina si sa vireze contributiile si impozitele datorate de salariati, in conditiile legii;
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii la bugetul de stat iselina iselina Buna seara, Spuneti-mi va rog ce pot face daca angajatorul nu mi-a platit contributiile la bugetul de stat de 3 ani? Vreau sa plec in alta parte si am ... (vezi toată discuția)
Contributii angajator lavinia82 lavinia82 Buna ziua, Cum pot avea un document legal din care sa reiese contributiile angajatorului catre stat(CAS , sanatate, somaj, pensii)? Daca nu le are platite ... (vezi toată discuția)
Cine este obligat sa plateasca cas, cass, somaj, pensie? angajatul ... romanul11 romanul11 Cine este OBLIGAT sa plateasca CAS, CASS, somaj, pensie? Angajatul sau angajtorul? Stiu ca plata CAM, (contributie asiguratorie de munca) 2,25 % brut,se ... (vezi toată discuția)