avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urmarire penala - contract de munca in strainatate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urmarire penala - contract de munca in strainatate

Buna seara , pe 26 septembrie 2015 am fost depistat pe raza municipiului Dr Turnu Severin conducand sub influenta bauturilor alcoolice . La proba cu alcool-test mi-a iesit o valoare de 0.81 iar in cea biologica (sange ) 1.6 (prima ) 1.45 ( a 2-a )
Pana la data de astazi nu am fost chemat sa dau nici o alta declaratie .
Ce ma intereseaza este urmatorul aspect . De ce dureaza atat de mult sa fiu chemat sa mi se ia cea de-a 2-a declaratie si... Pot parasii teritoriul Romaniei urmand sa fiu reprezentat de tatal meu in instanta si de avocat ?! Vreau sa plec la munca .
Un amic mi-a spus ca se poate sa fiu pus sub control , iar o data pe luna sa merg sa semnez la dansii la politie . Este asa ceva plauzibil?! Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: aeliusccc2 , utilizator 18:04, 1 Martie 2016
Puteți pleca din tara în acest moment.
Dacă aveți avocat angajat se ocupa el de caz și va anunța când e necesar sa va prezentați.
In ce calitate ati fost audiat? ati solicitat calculul retroactiv?
Sa traiti domnule Iascochi , multumesc pentru raspuns , numai ca eu as prefera sa plec din tara pe perioada minima contractuala ce-mi este oferita de catre angajator , cu alte cuvinte mi-ar fi imposibil sa vin ori de cate ori as fi chemat .
Sa traiti domnule Patrascu , in primul rand tin sa va multumesc in numele tuturor utilizatorilor pe care-i ajutati zi de zi cu bunele dumnevoastra sfaturi , am observat ca sunteti foarte activ pe acest forum . Am fost audiat o singura data si aia a fost in seara cu pricina , la sectia de prelevare a problelor biologice . Tot in acea seara mi s-au cerut 1500 de euro pentru ca probleme de sange sa fie egale cu 0 . Banii pe care trebuia sa-i dau domnilor politisti in decursu a maxim 10 minute . Cum banii respectivi nu-i aveam asupra mea am ales varianta mai "costisitoare " si anume sa suport consecintele inconstientei mele . Deci , dupa acea seara le-am lasat un numar de telefon distinsilor oameni ai legii . Chiar vreau sa plec in strainatate la munca si se pare ca dupa 5 luni inca nimic .
Este indicat sa va prezentati la audiere cand veti fi chemat.
Daca veti fi judecat in lipsa exista sanse ridicate sa ajungeti dupa gratii.

Vorbiti cu avocatul pe care il veti angaja restul detaliilor ca sa intelegeti mai exact ce aveti de facut.
Daca au deja rezultatul probelor biologice, banuiesc ca s-a efectuat in continuare urmarirea penala si impotriva dvs si urmeaza sa va citeze pentru aducerea la cunostinta a calitatii de suspect si pentru audiere. Daca nu aveti de gand sa solicitati calculul retroactiv care poate dura ceva timp, o sa va audieze in calitate de suspect, dupa care se pune in miscare actiunea penala si va mai cheama pentru o declaratie, apoi va trimite in judecata.Toata procedura asta nu dureaza in mod normal foarte mult, totul este clar la dvs.

Alte discuții în legătură

Alcoolul la volan mobutu74 mobutu74 am fost opri de un agent de pol.si am avut o alcoolemie de 0.68.la probele biologice e posibil ca alcoolemia sa fie mai mare?E adevarat ca am baut cateva beri ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie ridicata yrys yrys Buna ziua, In cazul in care esti prins de catre politie cu o alcoolemie ridicata la volan, ce risti? Adica, ok, stiu ca legea prevede inchisoarea de la 1 ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere Vasile851 Vasile851 la 1.10 alcol in sange! se anuleaza permisu? (vezi toată discuția)