avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urmarire penala - contract de munca in strainatate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urmarire penala - contract de munca in strainatate

Buna seara , pe 26 septembrie 2015 am fost depistat pe raza municipiului Dr Turnu Severin conducand sub influenta bauturilor alcoolice . La proba cu alcool-test mi-a iesit o valoare de 0.81 iar in cea biologica (sange ) 1.6 (prima ) 1.45 ( a 2-a )
Pana la data de astazi nu am fost chemat sa dau nici o alta declaratie .
Ce ma intereseaza este urmatorul aspect . De ce dureaza atat de mult sa fiu chemat sa mi se ia cea de-a 2-a declaratie si... Pot parasii teritoriul Romaniei urmand sa fiu reprezentat de tatal meu in instanta si de avocat ?! Vreau sa plec la munca .
Un amic mi-a spus ca se poate sa fiu pus sub control , iar o data pe luna sa merg sa semnez la dansii la politie . Este asa ceva plauzibil?! Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: aeliusccc2 , utilizator 18:04, 1 Martie 2016
patrascu razvan a scris:

Daca luati legatura cu politistul care se ocupa de dosar, probabil ca o sa fiti si audiat si se termina totul repede, daca asteptati sa va citeze ei, e posibil sa dureze si inteleg ca doriti urgentarea.

Ok , multumesc , o sa iau legatura cu cei de politie , rog sa ramana topicul deschis pana revin cu noi informatii . Seara faina va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolul la volan mobutu74 mobutu74 am fost opri de un agent de pol.si am avut o alcoolemie de 0.68.la probele biologice e posibil ca alcoolemia sa fie mai mare?E adevarat ca am baut cateva beri ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie ridicata yrys yrys Buna ziua, In cazul in care esti prins de catre politie cu o alcoolemie ridicata la volan, ce risti? Adica, ok, stiu ca legea prevede inchisoarea de la 1 ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere Vasile851 Vasile851 la 1.10 alcol in sange! se anuleaza permisu? (vezi toată discuția)