avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale incadrare functionar public
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

incadrare functionar public

Bună ziua. Sunt încadrată ca personal contractual la o instituție publică din subordinea consiliului local dintr-o funcție de conducere a compartimentului contabilitate de 5 ani,iar înainte am ocupat o funcție de execuție la același serviciu public o perioadă de cel puțin 4 ani. Aș dori să renunț la acest post și să mă înscriu la un concurs în cadrul Direcției Fiscale din subordinea aceleasi Primarii pentru ocuparea unui post de funcționar public, consilier principal .Aș dori să știu dacă încadrarea,daca particip la concurs se face la treapta III de salarizare sau se poate face la nivelul funcțiilor similare în plată ținând cont de faptul ca am vechime în administratia publică de peste 8 ani pe studii superioare și încă 4 ani pe studii medii doar ca am fost personal contractual .

Alte discuții în legătură

Contractual sau functionar balta dumitru balta dumitru Buna ziua! Lucrez de multi ani in administratia publica locala, incadrat ca personal contractual (sofer). Acum imi finalizez studiile superioare (drept ... (vezi toată discuția)
Organizarea ilegala a unui concurs intr-o primarie, in urma reorganizarii georgeandrei georgeandrei Buna ziua, Va prezint urmatoarea speta: Dna. X, in 2006, sustine un concurs pentru ocuparea functiei de consilier debutant la compartimentul contracte dintr-o ... (vezi toată discuția)
Incadrare conform studiilor magda2007 magda2007 Sunt asistent de igiena si sanatate publică în urma absolvirii unei scoli postliceale de specialitate , am 16 ani vechime in muncă in aceiaşi unitate, iar ... (vezi toată discuția)