avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Neclarități coduri caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Neclarități coduri caen

Bună ziua,

Aș dori să deschid o firmă în domeniul bar. Mai exact: terasa cu băuturi alcoolice și non, posibilitate de preparare gustări reci, de genul brânză cu ceapă și slaninina, pâine cu gem, zacuscă etc. Totodată aș dori să vând și înghețată. Acestea ar fi să zicem activ principale.

2. Organizarea de spectacole pt copii și tineret. Aici am găsit un cod caen clar unde m-as încadra:9001

3.aș dori să organizez și diferite activități pt copii. Să vând pachete pentru părinți, care să includa: program de la 9-13, unde copiii sunt lăsați în grijă noastra, plus oferirea de gustări reci. Țin să precizez ca aș dori să văd dacă aș putea activa pe caen 5530 (camping și tabere de creatie) această activitate, deoarece pe caen 9329 (alte activități recreative, se percepe taxă ISU).

Firmă ad dori ca sediul principal să fie în Timișoara, iar pct de lucru Satu-Mare.

În speranță ca mă puteți lămuri cu ce coduri caen aș avea nevoie pentru activitățile descrise mai sus, va mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

9329 - alte activitati recreative si distractive n.c.a. Ramona24 Ramona24 Cu acest cod 9329 - Alte activitati recreative si distractive n.c.a. poti organiza un eveniment cultural cum ar fi un concurs/spectacol de dans ? (vezi toată discuția)
Cod caen pentru organizare evenimente Florin0684 Florin0684 As dori sa stiu ce cod caen am nevoie pentru organizare evenimente si care sunt evenimentele care intra la aceasta categorie? (vezi toată discuția)
Caen trambulina pentru copii Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna dimineata! Am si eu o intrebare. Am o societate pe cale de a se infiinta care, printre alte activitati, va avea si trambulina dintr-aceea pentru ... (vezi toată discuția)