avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu medicla urgenta parafe_???
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu medicla urgenta parafe_???

Buna ziua!

Va rog foarte mult sa ma informati( OUG/Lege etc) unde se mentioneaza daca la un concediu medical cod 06(urgenta medico chirurgicala cod 162),pt 5 zile -pe langa parafa dr medicului de specialitate de la serviciul urgenta mai trebuie sa existe si parafa medicului de familie???Multumesc anticipat tuturor,Angela
Ultima modificare: Duminică, 9 August 2009
Angela Cerdeanu, Consultant resurse umane
Cel mai recent răspuns: Samoila Georgeta P.F.A. , Consilier juridic 09:38, 12 August 2009
Certificatul medical trebuie vizat de medicul de familie in cazul in care a fot eliberat de catre un alt medic.

ORDIN nr. 233 din 14 martie 2006
II. Modul de completare a certificatelor de concediu medical
A. Completarea rubricilor de catre medicul curant
ART. 11
Luat in evidenta de medicul de familie: in cazul in care certificatul de concediu medical a fost eliberat de catre un alt medic din ambulatoriul de specialitate sau din spital, medicul de familie va nota in fisa pacientului si in Registrul de consultatii seria si numarul certificatului vizat si codul de diagnostic.
multumesc fff mult
Si daca nu are pe langa parafa dr medicului de specialitate de la serviciul urgenta si parafa medicului de familie nu se plateste???
Pai nu se plateste pana nu se pun toate stampilele necesare si cerute de lege.
Certificatele incomplete nu se primesc de CASS.
iuliana_d71 a scris:

Si daca nu are pe langa parafa dr medicului de specialitate de la serviciul urgenta si parafa medicului de familie nu se plateste???




1. Pentru plata unui concediu medical, obligatoriu trebuie sa fie vizat de medicul de familie (indiferent de cine a fost eliberat acel concediu medical), pentru ca evidenta tuturor concediilor medicale este in sarcina medicului de familie.
2. Eu trimit pentru vizat concediul medical si la medicul de medicina muncii al societatii, el imi cerifica daca este corect si bun de plata.
Ultima modificare: Miercuri, 12 August 2009
Samoila Georgeta P.F.A., Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza medic de familie pe concediu medical AdiClej AdiClej Buna ziua, am predat la firma la care lucrez 2 concedii medicale, unul eliberat de medicul U.P.U., celalalt fiind eliberat de medicul specialist, ortoped, ... (vezi toată discuția)
Lege numai pe hartie ? ili47 ili47 Beneficiaza cineva de Co .de RISC maternal ? fiindca viitoarea mamica s-a dus la med .de familie cu scrisoare medicala scrisa de med.ginecolog de la clinaca ... (vezi toată discuția)
Certificatul de concediu medical Full Cost Visibility S.r.l. Full Cost Visibility S.r.l. Buna ziua, am o nelamurire: pe certificatul de concediu medical isi pun parafa si semnatura mai multi medici (medic familie, medic sef sectie...). pe care ... (vezi toată discuția)