avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amenda RATP
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenda RATP

Buna seara,
Pe data de 03/01/2013 am luat amenda RATP ,insa la primarie scrie data de 04/01/2013,ulterior in anul 2014 am mai luat una! In 2015, mi s-a dat o somatie in privinta acestor amenzi.Anul acesta am primit de la primaria unde am domiciliu o instiintare precum ca am poprire pe cont pentru ambele amenzi .
Din ce stiam,amenda RATP daca nu este platita in termen de 3 ani se prescrie.
Imi puteti spune daca intradevar se prescrie? Si dupa cat timp ? Imi puteti da trmitere si la articolul prevazut in lege ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Poprire cont bancar, amenzi, primarie, persoana fizica maloscosmin maloscosmin Buna ziua , astazi am primit o instiintare de la banca cum ca m-i s-a pus poprire pe cont de catre primarie , neavand amenzile platite. Tin sa precizez ca ... (vezi toată discuția)
Amendă plătită figurează neplătită, poprire executorie pe cont Alina Postolache Alina Postolache Bună ziua! Un scurt istoric: in 2014 am primit o amendă in Iași pe care am plătit-o chiar a 2 a zi, în jumătate, la taxe si impozite, am plătit cash iar ... (vezi toată discuția)
Impozit pe apartament radupetre radupetre am dobandit un apartament scutit de plata impozitului pana in 04/02/2009.Acum cei dela primarie imi cer plata impozitului pe apartament.Intrebare:daca au ... (vezi toată discuția)