avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Infiintare SRL cu CAEN 9329 - Alte activitati ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Infiintare SRL cu CAEN 9329 - Alte activitati recreative si distractive n.c.a.

Buna seara!

Dorim sa infiintam o SRL cu acest cod CAEN. Intrebarea este daca acest CAEN (intrucat trebuie sa utilizam un singur cod) ar include si infiintarea unui centru de terapie si agrement.
Credeti ca acest CAEN este suficient sau taiem din titulatura afacerii terapia?
Ideea ar fi: copiii cu dizabilitati (ex. autism)/adulti sa plateasca o taxa si schimb sa poata calari cai si ponei, eventual sa comande si o bautura racoritoare si sa mai vizioneze si alte animale (precum ferma animalelor).

Va multumim!

Alte discuții în legătură

Am un baiat de 20 ani cu autism si nu mai pot gestiona situatia. ... natasav natasav Am un baiat de 20 ani cu autism si nu mai pot gestiona situatia. Am facut cerere la DGASPS pentru institutionalizare de aproximativ 1 an cu toate actele ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen sa aleg pt un srl-d Ral_uca Ral_uca Buna ziua, Pentru infiintarea unui SRL-D in vederea obtinerii de finantare nerambursabila (10 000 eur) as dori sa ma ajutati in alegerea codurilor CAEN ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5610 sau 5630???????? lore_leyy lore_leyy Buna seara! Am o mare problema ............ Firma F are ca domeniu de actitate ,activitati ce se incadreaza la cod CAEN 5610-restaurante.....mai precis este ... (vezi toată discuția)