avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru...

Buna seara!Am o nelamurire...momentan lucrez intr.un coafor cu pfa,unde autorizatiile si avizele de functionare le are proprietarul...am inchiriat un spatiu,unde urmeaza sa scot eu autorizatiile,primarie,mediu,dsv..etc...intrebarea e..trebuie sa.mi mai deschid un punct de lucru ca sa functionez in continuare aici pana imi ies avizele la noul spatiu,avand in vedere ca dureaza cel putin 30 de zile..Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ca sã funcţioneze ca aprozar mai am nevoie de avize de la dsv, isu etc? Kameleon1976 Kameleon1976 Bunã seara! De curînd am înfiinţat un PFA cu profil legume-fructe în ideea de a deschide un aprozar. Am gãsit un spaţiu de închiriat unde a funcţionat ... (vezi toată discuția)
Doua pfa cu acelasi obiect de activitate cu puncte de lucru in aceiasi incapere euroloser euroloser Buna ziua Fiul meu a inchiriat un spatiu de aprox. 20 mp. si a deschis un punct de lucru cu activitate frizerie. Pentru ca valoarea chiriei este ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare! Alex Danit Alex Danit Vreau sa deschid un spatiu comercial!Inca nu am avizele dsv,dsp etc ,dar demersurile sunt facute!Primaria de unde trebuie obtinuta autorizatia nu mi-o ... (vezi toată discuția)