avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de functionare!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de functionare!

Vreau sa deschid un spatiu comercial!Inca nu am avizele dsv,dsp etc ,dar demersurile sunt facute!Primaria de unde trebuie obtinuta autorizatia nu mi-o elibereaza pana nu imi ies avizele de mai sus!Ce pot face?As vrea sa castig timp si sa obtin autorizatia de functionare ca in timpul de 30 de zile pana la verificarea dsv sa comercializez!
Ultima modificare: Luni, 27 Noiembrie 2017
Alex Danit, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:20, 27 Noiembrie 2017
Nu puteti obtine autorizatia de functionare de la primarie a respectivului spatiu fara a detine certificatul de inregistrare a firmei si certificatele constatoare in domeniul sanitar, sanitar veterinar, mediu si dupa caz aviz/ autorizatie psi-su.
Inainte de inceperea activitatii trebuie sa realizati in teren toate masurile pentru care ati dat declaratie pe propria raspundere ca sunt realizate/ ati obtinut certificatul constator. oricand puteti fi vizitat de institutiile statului pentru a verifica realizarea in teren a celor declarate de dvs. Daca nu se regasesc in teren sunteti pasibil de amenzi contraventionale consistente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii i i Rebeca D. Rebeca D. Am infiintat o II de curand si am obtinut certficatul constatator si certificatul de inregistrare. Intrebarea mea este : ce alte autorizatii trebuie sa mai ... (vezi toată discuția)
Ce autorizații trebuie pentru o spălătorie auto? baltatumirel2@gmail.com baltatumirel2@gmail.com Ce autorizați trebuie pentru o spălătorie auto si cat ma costa sa le faca cineva fara sa umblu eu va multumesc (vezi toată discuția)
Autorizare punct lucru -chiosc alimentar ENGFULL ENGFULL PENTRU AUTORIZARE UNUI CHIOSC ALIMENTAR ESTE SUFICIENTA DECLARATIA PE PROPRIA RASPUNDERE SAU SUNT NECESARE AUTORIZARI SPECIALE DE LA DSV , PSI , DSP APM? (vezi toată discuția)