avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract perioada determinata

Am si eu o intrebare referitoare la CIM pe perioada determinata.
Am fost angajata la data de 01.07 cu CIM deter pana la 31.10, s-a facut o prelungire de contract de la 31.10 pana la 29.02, iar acum de la 01.03 pana la 31.05.
Intrebarea este: urmatoarea prelungire va fi pe perioada determinata sau nu?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 2 Martie 2016
@ cosmincam18

Urmatoarea modificarea a c.i.m. poate fi pe durata determinata sau pe nedeterminata.

Prelungirea unui c.i.m. incheiat pe durata determinata se poate face de nemurate ori inauntrul termenului maxim pentru care se poate incheia un astfel de c.i.m.(36 de luni), dar numai in conditiile prevazute la art. 83 C.mun.

In speta, daca c.i.m.pe durata determinata s-a incheiat la data de 01.07.2015 acesta poate fi prelungit de nenumarate ori pana la data de 01.07.2018.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca-cetatean strain Daliborka Daliborka Buna ziua am o speta mai aparte am angajat in luna septembrie un domn din Sri Lanka pe per determinata, contractul de munca expira in 30.03.17; domnul este ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca- perioada determinata sau nedeterminata? crystyna04 crystyna04 Am o prietena care a incheiat un CIM pe 3 luni.Dupa 3 luni au pus o sa semneze o prelungire a contractului pe care ea il doreste si l cere angajatorului. ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata prelungire acte adiționale CristianaGh CristianaGh Buna ziua! Pentru un contract de munca încheiat pe o perioada determinata de 1 an , se incheie înainte de expirarea acestuia , un act adițional pentru ... (vezi toată discuția)