avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... emitere factura utilitati de o institutie publica
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

emitere factura utilitati de o institutie publica

Buna dimineata,
Reprezint un cabinet medical individual si sunt desemnat sa rezolv urmatoarea problema:
CMI a primit printr-un contract de comodat un spatiu de la o primarie, unde era stipulat ca jumatate din plata utilitatilor trebuie platit de CMI .
Cum trebuie sa procedeze primaria care este proprietarul bunului, imi factureaza utilitatile (care sunt purtatoare de TVA), este corect poate o primarie sa factureze utilitati sau cheltueli de functionare sau exista alta modalitate legala, cum trebuie sa procedam ?
Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2016
ukzspan, utilizator

Alte discuții în legătură

Contabilitate cabinet medical individual, angajati, declaratii, taxe sanda2902 sanda2902 Buna ziua. Mi-am infiintat un cabinet medical individual CMI si va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. Spatiul in care imi voi desfasura activitatea, mi ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile cmi rodmaxx rodmaxx Sunt medic medicina de urgenta si am competenta in echografie. Pentru a putea incheia un contract cu un centru medical si a efectua echografii, mi-am infiintat ... (vezi toată discuția)
Colectare tva vivi.e vivi.e Am si eu o intrebare: O firma inregistrata ca platitoare de tva ce factureaza unui cabinet medical NEplatitor de tva o factura de chirie, colecteaza tva-ul ... (vezi toată discuția)