avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate Cabinet medical individual, angajati, ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate Cabinet medical individual, angajati, declaratii, taxe

Buna ziua. Mi-am infiintat un cabinet medical individual CMI si va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. Spatiul in care imi voi desfasura activitatea, mi s-a pus la dispozitie, pe baza unui contract de comodat cu o persoana fizica. Facturile la utilitati le pot deconta pt CMI, chiar daca vin pe numele persoanei care detine spatiul ? Daca fac contract cu Casa de sanatate, sunt obligat prin lege sa angajez asistenta ? Trebuie sa imi angajez contabil ? Cand se depun declaratiile (lunar, trimestrial, anual) si ce am de plata la bugetele de stat ? Impozitul la bugetul local il platesc eu sau persoana cu care am facut contractul de comodat ? Mentionez ca in contract s-a trecut ca este de acord sa infiintez CMI-ul in acel spatiu caruia i s-a schimbat destinatia la primarie pe baza unei autorizatii. Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile cmi rodmaxx rodmaxx Sunt medic medicina de urgenta si am competenta in echografie. Pentru a putea incheia un contract cu un centru medical si a efectua echografii, mi-am infiintat ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical individual sanda2902 sanda2902 Buna ziua. Doresc sa imi infiintez un CMI-cabinet medical individual . Va rog sa ma lamuriti in privinta taxelor si impozitelor pe care le voi avea de plata la ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite cabinet medical individual Laur68 Laur68 Eu si sotia detinem un apartament pentru care am incheiat un contract de comodat si transformat in cabinet medical indivdual. Sotia desfasoara activitatea si ... (vezi toată discuția)