avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate taxa radio tv persoana decedata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

taxa radio tv persoana decedata

Tatal meu este decedat,desi mai detin locuinta si este pusa in vinzare,nu reusesc sa anulez taxa rtv desi la adresa repectiva nu mai locueste nimeni.Cum pot anula aceasta taxa pentru un serviciu de care nu beneficiaza nimeni.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:23, 2 Martie 2016
Pentru a vinde trebuie sa detineti certificat de mostenitor.

Mergeti la furnizorul de energie electrica si schimbati titularul de contract (daca nu ati facut-o pana in prezent) iar in momentul schimbarii contractului informati furnizorul despre faptul ca nu utilizati serviciul TV.

Puteti schimba si tipul contractului, depinde ce furnizor aveti (Enel, Cez,...) astfel incat sa platiti doar ce se consuma, daca nu locuieste nimeni declarati consum 0, in cazul abonamentului cu rezervare trebuie sa platiti chiar daca nu locuieste nimeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio este obligatorie pt apartamentele la care nu locuieste nimeni? Marius Nou Marius Nou Buna ziua! Detin un apartament la care nu mai locuiesc de mai mulţi ani si am instiintat furnizorul de energie electrica de acest lucru pentru a fi scutiti ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv dragos_m_olteanu dragos_m_olteanu Buna ziua, Cum pot proceda sa nu mai platesc Taxa radio-tv pentru posturile publice ? Consider aceasta taxa aberanta in conditiile in care sunt abonat la unul ... (vezi toată discuția)
Taxa rtv 2014 2014 o firma radiata care nu a reziliat contractul cu CEZ ,administratorul nefiind in tara ,locatia in care a functionat fiind cu chirie iar consumul energiei ... (vezi toată discuția)