avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... RADIERE AUTO
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

RADIERE AUTO

Buna ziua!
Am inteles ca incepand cu data de 01.01.2016 s-au adus anumite modificari privind actele necesare radiere auto, respectiv introducerea obligatiei de a prezenta 5 exemplare contract vanzare cumparare.
Legea a fost aprobata, dar inca nu a aparut ordinul de aplicare (formular sau ceva de genul acesta).
Ma puteti lamuri in aceasta problema? Am intampinat aceasta problema, motiv pentru care a trebuit sa stau de 2 ore, la coada, timp de 4 ore/fiecare. X-(
In cazul in care s-a facut abuz, as dori sa le fac reclamatie.
Pentru a fi sigura, as avea nevoie de ajutorul dvs.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Radiere din circulatie neefectuata. sentinta absurda a judecatorului. LuchianSeb LuchianSeb In urma cu vreo doi ani a fost vandut un autoturism de la proprietarul X la noul proprietar Y. Imediat dupa vanzare X (fostul proprietar) nu s-a aratat ... (vezi toată discuția)
Contractul de v/c auto completat pe formular descarcat de pe net cyan cyan Pentru radierea fiscala de catre vanzator si inregistrarea la fisc a vehicului de catre cumparator este valabil contractul de v/c auto daca se completeaza un ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto maneas maneas buna seara!am o mare problema cu inscrierea unei masini aduse de afara.am totul inregula la ea ,dar la politie m-i s-a refuzat inmatricularea deoarece nu am ... (vezi toată discuția)