avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Modificare sau reinnoire viza de flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Modificare sau reinnoire viza de flotant

Buna ziua !Incepand cu data de 1 Februarie mi-am schimbat domiciliul in alt oras unde am inchiriat un apartament.Am mers la Evidenta Populatiei unde mi-am facut viza de flotant pe adresa respectiva,pentru o perioada de 1 an.Intrebarea mea este daca am dreptul sa-mi schimb gazda in aceasta perioada,iar daca da, va trebui sa merg din nou la Ev.Populatiei?Mentionez ca in locatia in care stau acum cu chirie nu am nici un contract incheiat si semnat.Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: sebibeowolf1301 , utilizator 10:33, 4 Martie 2016
Da puteti sa va schimbati gazda din moment ce nu ati semnat niciun contract care sa va oblige sa stati in acel loc o anumita perioada.
Da in cazul in care va mutati trebuie sa va faceti o alta viza de resedinta la adresa la care locuiti. Desigur cu acordul proprietarului va puteti face chiar si carte de identitate la adresa respectiva.
Va multumesc frumos!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda viza de flotant George_Mihailov George_Mihailov Sunt student in anul 1 in constanta si am primit intr-o seara amenda pentru viza de flotant...politistul nu s-a legitimat cand m-a oprit pe strada....ca urmare ... (vezi toată discuția)
Flotant smarandita67 smarandita67 daca eu am domiciliul in acte in orasul x si momentan locuiesc si lucrez in orasul Y unde stau cu chirie intr-un apartament si am contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant sau mutatie? sebastiantimisoara sebastiantimisoara De 5 luni nu mai am resedinta stabila. Adresa la care sunt legitimat in buletin reprezinta un apartament care acum este in posesia altei persoane. Momentan ... (vezi toată discuția)