avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Devenire platitor de tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Devenire platitor de tva

O agentie de turism care la sfarsitul anului 2015 depeseste cifra de afaceri de
65.000.euro si devine platitoare de tva , cu plata retoactiva de tva pe ultimul trimestru ,am platit cca 3300 lei . ACUM comform ordonantei de manjorare acifrei de afaceri la 100 000 euro, , EU POT BENEFICIA DE ACESTE PREVEDERI CE SANT VALABILE DE LA 01 01 .016 ?
* CE PLAN DE IMPOZITRE SA ALEG
* AM 3 ANGAJATI
*SI CEIA CE NU INTELE EU . TVA SE CALCULEAZA LA , VENITURILE BRUTE ,VENITURI - CHELTUIELI. ,PRACTIC CARE E ORDINEA IN CARE SE IMPOZITEAZA PROFITUL BRUT?
VA MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

Impozitarea microintreprinderilor TeodorTepes TeodorTepes O agentie de turism plateste TVA dupa reguli speciale. Ce se intampla daca realizeaza venituri sub 100 000 Euro si vinde pachete de turism ce se deruleaza in ... (vezi toată discuția)
Modificare perioada la tva mine58 mine58 Buna seara , Va rog sa imi spuneti daca se modifica perioada fiscala de la luna la trimestru la tva si decl. 112 in conditiile in care la 31.12 2013 ... (vezi toată discuția)
Plafon scutire tva modificat olteanu.adriana olteanu.adriana La finele anului trecut am depasit cifra de afaceri cu 9000 de lei si a trebuit sa ma inscriu ca platitor de tva. Desi am aflat destul de tarziu m-am ... (vezi toată discuția)