avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Plafon scutire TVA modificat
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Plafon scutire TVA modificat

La finele anului trecut am depasit cifra de afaceri cu 9000 de lei si a trebuit sa ma inscriu ca platitor de tva. Desi am aflat destul de tarziu m-am inregistrat la administratie pe data de 16.03.2012 ca incepand cu 01 aprilie sa devin platitor de tva. Acum dupa noul plafon nu as mai fi. Cum sa procedez ca sa devin iar neplatiror?? se poate??? Primul decont de tva trebuie sa il depun in iulie pentru aprilie, mai si iunie.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:39, 5 Aprilie 2012
Pana va fi preluat si in codul fiscal aceasta modificare de plafon de la 35 000 euro la 65 000 euro va mai trece ceva timp.
Probabil se va aplica incepand cu anul urmator, sau cel mai devreme din iulie.
Ultima modificare: Joi, 5 Aprilie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platitor de tva sau nu...urgent raspuns va rog mariussco2010 mariussco2010 ...societate prestatoare de servicii neplatitoare de TVA infiintata in luna Mai ...se declara neplatitoare de tva, iar pana in Decembrie are o cifra de ... (vezi toată discuția)
Modificare perioada la tva mine58 mine58 Buna seara , Va rog sa imi spuneti daca se modifica perioada fiscala de la luna la trimestru la tva si decl. 112 in conditiile in care la 31.12 2013 ... (vezi toată discuția)
Cand devin platitor de tva clipa silvia clipa silvia Buna ziua,va rog sa ma ajutati.stiu ca devin platitor de tva cand depasesc cifra de afaceri 35000 euro,vreau sa stiu aceasta cifra de afaceri se calculeaza ... (vezi toată discuția)