avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cass la venitul din dividende
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cass la venitul din dividende

Buna seara,
Sunt asociata si administrator la o firma, stiu ca trebuie sa platesc CAS pe dividende (nu am venituri din salariu, asociatii mei sunt pensionari)
Va rog, daca poate sa-mi spuna cineva cum si unde declar CAS dividende? trebuie depusa o declaratie, cand si unde ? dividende din anii din urma
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 4 Martie 2016
mariam69, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:09, 7 Martie 2016
Pentru dumneavoastra firma va plateste doar impozitul pe dividende. Dupa o perioada, veti primi decizie de plata pentru contributia la sanatate si acolo va fi trecut si termenul in care aveti de plata acea valoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributiei asig.de sanatate asupra veniturilor din dividende mihanego mihanego am urmatoarea situatie: 1.profit aferent exercitiului financ.2007 repartizat la rezultat reportat, 2.in luna iulie 2008 asociatul unic,administrator,care nu ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe venit din investitii la bursa si cryptomonede MariusDanPopa MariusDanPopa Declaratia Unica 212: Sa spunem ca am obtinut venituri, ca persoana fizica, din investitiile la bursa in Romania: 100000 RON. Din venitul obtinut insa am ... (vezi toată discuția)
Administrator firma pensionar - dari la stat otilia2009 otilia2009 Buna ziua, Va adresez o intrebare deoarece nu am primit absolut deloc un raspusn concret din partea autoritatiilor. Sunt adminitrator de societate ... (vezi toată discuția)