avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Editare titlu subiect
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Editare titlu subiect

Buna ziua,

Cum pot edita titlul unui subiect dupa ce l-am postat?
Am constatat ca in termen de 30 de minute, doar continutul este editabil.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: andreicaraus77 , utilizator 14:24, 5 Martie 2016
Buna seara,

Nu puteti. Daca doriti modificarea titlului trimiteti mesaj privat unui moderator al sectiunii respective sau folositi butonul rosu Raporteaza abuz - este si un camp in care puteti scrie cum ati dori sa fie.

Varianta a doua este mai rapida, nu intotdeauna putem citi mesajele private in timp util.
Multumesc, nu mai este necesar, vad ca a fost modificat deja titlul, imi scapase o litera gresita pe care m-am vazut in imposibilitatea s-o mai modific.
In viitor probabil voi fi mai atent inainte sa dau enter, iar daca totusi imi scapa un titlu gresit, voi sti cum sa procedez.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Menţionarea numelor de persoane fizice pe site aaaD aaaD Buna ziua. Am si eu o intrebare : atunci cand se posteaza/ intreaba ceva pe acest site, ca de ex. se cere parere in urma unei hotărâri judecatoresti, ... (vezi toată discuția)
Cum sterg sau retrag intrebarea pe care am pus-o ? ContSters192068 ContSters192068 Am ,,pus\\" o intrebare acum 18 zile,nu am primit nici-un raspuns.vreau sa o sterg sau sa o retrag din acea sectiune,poate o reformulez altfel,sau poate am ... (vezi toată discuția)
Ștergere postare sacko sacko Cum se poate șterge o postare din forum? (vezi toată discuția)