avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Expunerea cultural artistica in public este ilegala?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Expunerea cultural artistica in public este ilegala?

Buna ziua! Am o intrebare !
Sunt saxofonist si vreau sa ies pe strada in public pentru interpretarea unor melodii artistice, gen muzica ambientala, valsuri, disco, cafe-uri, jazz, clasica in scopuri publicitare.
Intrebarea este: Numai cu autorizatie am dreptul sa fac asa ceva sau pot si fara autorizatie?

Alte discuții în legătură

Dreptul la libera exprimare florin_albu florin_albu Sunt saxofonist si vreau sa ies pe strada in public pentru interpretarea unor melodii artistice, gen muzica ambientala, valsuri, disco, cafe-uri, jazz, ... (vezi toată discuția)
Muzica in discoteca sau pe cd erich erich Buna, Nu stiu exact cum sa intreb, dar incep asa: in germania exista Organizatia GEMA. Aceasta organizatie apara Artisti, casele de Discururi, Scriitorul ... (vezi toată discuția)
Furnizare proprie DragomirMihai DragomirMihai Buna seara, Primul lucru care trebuie sa-l stiti este ca inca sunt minor. Pe viitor vreau sa deschid un site dar, inainte de aceasta vreau sa ma asigur ca nu ... (vezi toată discuția)