avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj ferma de animale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj ferma de animale

Buna seara !

Am trecut printr-un divort finalizat in luna octombrie 2015. Pe 14 februarie, fosta sotie a inaintat cererea de partaj. Primtre alte bunuri mobile si imobile se afla si o ferma care numara la aceasta data 100 capete bovine, 150 capete ovine si 50 de suine. In cererea de divort, intentata de mine, in anul 2014, am specificat faptul ca separarea in fapt, dintre mine si fosta sotie , s-a facut inca din anul 2012, lucru recunoscut de ea in declaratia de divort. Atunci, in 2012, numarul de capete de animale era mult mai mic: 60 bovine, 80 ovine si 10 suine. Intrebarea mea este urmatoarea: ce efectiv de animale intra la partaj? Si ce cota parte, dat fiind faptul ca fosta sotie nu si-a adus in niciun fel aportul in ultimii 2 ani ?

Alte discuții în legătură

Sicanare prin procese, partaj bunuri comune Cris1971 Cris1971 Buna ziua, am urmatoarea situatie, soti despartiti in fapt in anul 2003, in anul 2004, tatal sotiei (cumparator) prin fiica lui (la cumparator apare numele ... (vezi toată discuția)
Partaj complicat kimbsb kimbsb Buna ziua. Am divorțat recent și acum fosta soție m-a invitat la o acțiune de mediere in ceea ce privește partajul. Situația ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar intre fostii soti Ana maria Fetcu Ana maria Fetcu Am facut partajul de bunuri comune dupa divort, dupa lichidarea regimului patrimonial. Cu ocazia realizarii partajului am declarat ca nu mai sunt alte bunuri ... (vezi toată discuția)