avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda auto

As dori sa stiu daca pentru un bec ars la o masina la pozitie este posibila remedierea pe loc,fara amenda ?
Am fost oprit ,becul era ars,,,am solicitat remedierea pe loc,mi s a precizat ca nu este posibil fara amenda !!!
Au facut procesul verbal de amenda,,,,dar nu am semnat cu semnatura mea autentica,in semn de protest,pot contesta amenda?

Alte discuții în legătură

Amenda bec ars+ geam crapat Bulimar Dragos Bulimar Dragos Am fost oprit de un politist in localitatea Mizil pe timp de zi. Motivul invocat a fost bec ars si numar acoperit de zapada, dar si parbriz crapat. I-am ... (vezi toată discuția)
Retinerea actelor dupa ce am primit amenda pentru condus fara acte! Daliann Daliann Buna ziua! Am o nelamurire pe care as dori sa v-o prezint, in speranta ca ma veti putea ajuta. Zilele trecute am fost oprit si amendat pentru ca nu aveam ... (vezi toată discuția)
Am fost amendat de poliția rutieră pe nedrept. cum pot dovedi că eram în regulă? alintutza88 alintutza88 Buna dimineata.Aseara la ora 11 seara,plecand de la job,undeva in localitate,m-a oprit un echipaj de politie,dupa ce s-a prezentat mi-a cerut actele,i le-am ... (vezi toată discuția)