avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lege
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lege

Vreau sa stiu daca este adevarat ca din 2013 in monitoru oficial este scris ca personele intre virste 18 si 35 la depunerea cererii trebue sa primeasca loc de casa?oare este adevarat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:55, 6 Martie 2016
Cred ca va referiti la Legea nr.15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinţe proprietate personală.

Legea reglementează regimul atribuirii, la cerere, tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani a unei suprafeţe de teren, din terenurile aflate în domeniul privat al unităţilor administrativ-teritoriale, pentru construirea unei locuinţe proprietate personală.

Legea o gasiti aici:
[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 6 Martie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi legale pentru tineri casatoriti remusflorentin remusflorentin Doresc sa aflu mai multe detalii despre Drepturile tinerilor casatoriti, privind ajutorul care il poate oferi statul roman (vezi toată discuția)
Familie vasiliuflorentina vasiliuflorentina sunt casatorita, am un copil de un an si sunt din municipiul tecuci.as dori sa stiu ce acte trebuie pt alocarea unui teren pt casa si daca se mai da.momentan ... (vezi toată discuția)
Ce conditii trbuiesc indeplinite pentru a primi un teren din partea primariei pt. constuirea unei locuinte? Alin89iosif Alin89iosif Eu si iubita mea am dori sa ne construim o casa. Neavand sprijin material sau economic din partea nimanui am decis sa cautam pe internet ce drepturi ni se ... (vezi toată discuția)