avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Asociatie familiala sau srl-d
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Asociatie familiala sau srl-d

Buna ziua.Vrea sa accesez fonduri europene masura 6.2 si 6.3 (masura integrata).Care din variante ar fi mai benefica asociatia familiara sau srl-d?Mentionez ca cultiv legume in solar pe o suprafata de 0,3 ha si familia detine un atelier mecanic echipat din fonduri proprii(strung,freze ,aparate de sudura etc),eu am calificarea de agricultor ,sotul si socrul meu avind calificarile necesare electromecanic respectiv strungar.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile tina_gemeni tina_gemeni Buna ziua! Am cumparat o casa, la tara, care are 1,5ha de curte. Intentionez sa cultiv legune in solar. Terenul are pomi fructiferi si vita de vie. Pentru a ... (vezi toată discuția)
fisa postului pt sudor passiflora_luna passiflora_luna am nevoie pt angajare sudor urmatoarele documente: pt fisa postului atributii si responsabilitatii in domeniul SSM -instructiuni proprii, prim ajutor pt ... (vezi toată discuția)
Art.2 din lg. 54/2003 nu contravine art.20 si art.40 din constitutia romaniei, art.11 al cedo si art.23 din declaratia universala a drepturilor omului? manolebenieamin manolebenieamin In 15 ian.2006 un grup de 49 de agricultori din com. Priponesti, jud. Galati a infiintat un sindicat al agricultorilor numit CULTIVATORII DIRECTI DIN ROMANIA. ... (vezi toată discuția)