avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Spatiu comercial pers fizica...comodat catre srl si in ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Spatiu comercial pers fizica...comodat catre srl si in chirie

Buna ziua.
Eu cu sotia detinem un spatiu comercial in care dorim sa facem un cabinet medical.
Spatiul este achizitionat pe persoana fizica.
Eu detin un srl care are contract de comodat cu locuinta parintilor. Doresc ca banii din srl sa i investesc in acel spatiu comercial si sa ne desfasuram activitatea de medici in acel spatiu. Dar activitatea noastra o sa fie facuta pe un alt srl deoarece e incompatibilitate intre calitatea de medic si srl ul din care vrem sa investim. In una din incaperi acel srl cu domeniu diferit de medicina isi va desfasura activitatea tot in acelasi spatiu, intr o incapere.
Cum putem face sa investim banii din acel srl in acel spatiu in care ne v om profesa meseria de medici, iar srl ul din care am investit sa ramana in una din incaperi, desfasurandu se acolo.
Ma gandeam daca e posibil ca noi sa dam acces prin contract de comodat acelui srl din care investim, facem investiile din acel srl si dupaceea sa subinchirem srl ului cu domeniu medical 70% din spatiu, si in una din incaperi srl ul din care am investit sa-si desfasoarea activitatea acolo. Este posibil? Sau ce alta posibilitate avem de a investi banii care sunt tot ai nostri in acel spatiu?

Alte discuții în legătură

8621 si 8622-coduri caen interzise zanabuna zanabuna Pt o societate comerciala care vrea sa-si deschida si cabinet medical: am voie sa am so codurile Caen de mai sus. Am vazut pe site-ul ONRC ca e nevoie de ... (vezi toată discuția)
Infin?are cmi -stomatologie suziquatro suziquatro o situație mai dificilă , rog ajutor Sunt medic dentist care a lucrat doar angajat cu carte de muncă , dar mi-am gasit o clinica unde aș putea sa ... (vezi toată discuția)
Contract comodat pentru sediu pfa comanescuv comanescuv Buna ziua, Am un cabinet medical si in prezent platesc chirie unei persoane juridice care mi-a subinchiriat un spatiu. Mi s-a pus in vedere de catre firma ca ... (vezi toată discuția)