avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract comodat pentru sediu PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract comodat pentru sediu PFA

Buna ziua,
Am un cabinet medical si in prezent platesc chirie unei persoane juridice care mi-a subinchiriat un spatiu.
Mi s-a pus in vedere de catre firma ca in viitor vom rezilia ctr. de inchiriere pe motiv ca aceasta nu detine in obiectul de activitate activitatea de inchiriere.
Mi s-a propus ca firma sa faca un ctr. de comodat pt. spatiu, eu fiind persoana fizica in contract. Astfel, nu voi avea cheltuieli cu chiria si firma va putea subinchiria spatiul. Eu fiind PFA pot justifica sediul cu acest contract?
Este aceasta solutie una corecta dpdv juridic?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: comanescuv , utilizator 13:41, 26 Februarie 2010
Da, contractul de comodat este de ajuns pentru sediul PFA si este o solutie corecta din punct de vedere juridic.
Multumesc Miklos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract chirie intre pfa si srl, proprietar persoana fizica norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -Persoana fizica P este proprietarul unui apartament A. -aceeasi persoana fizica are ... (vezi toată discuția)
Contract chirie (+comodat) intre persoane fizice -> sediu social societate platitoare tva StefanR StefanR Buna ziua, In vederea infiintarii unui SRL-D am inchiriat un spatiu intr-o cladire de birouri. In contract este prevazut faptul ca este cladire de birouri, ... (vezi toată discuția)
Comodare spatiu intre doua firme in care detinem actiuni AndreiP35 AndreiP35 Buna ziua,va deranjez si eu cu urmatoare speta,in speranta rezolvarii. Avem un spatiu comercial inchiriat si vrem sa comodam o suprafata din acest spatiu unei ... (vezi toată discuția)