almiraeliza a scris:
In iunie 2010, am platit deja 10 milioane pt un expert financiar sa controleze administratia blocului si nici pana astazi, nu stiu daca a fost macar efectuat verificarea administratiei...
1-Daca in 2010 ati achitat 10 milioane cu scopul executarii unei expertize financiar contabile,probabil ca ati incheiat un contract prestari servicii cu expertul ,contract care trebuia sa prevada obiectul ,termen executie,reziliere,solutionare litigii
In acest interval dv,ati mai contactat expertul contabil sa il intrebati dupa ce a perceput onorariu,cam care este stadiul sau daca a inceput expertiza,daca a intrat in posesia documentelor ?
Pentru ca dv sa puteti afirma
nici pana astazi, nu stiu daca a fost macar efectuat verificarea administratiei
,rezulta fara putinta de tagada ca in acest interval ,in afara ca ati achitat onorariul nu v-ati mai interesat de cursul expertizei
2-
sper sa fie amanata in 16 martie
Daca este cauza pe rolul instantei de judecata,aceasta ce punct de verere are fata de incertitudinea dv referitoare la efectuarea/demararea expertizei financiar contabile?
Pana la acest termen pe parcursul a 5ani ,dv nu ati mai desfasurat demersuri catre expertul contabil ?
3-Pentru ce ati initiat procesul cu administratorul blocului ?
Asumarea responsabilitatii pentru demararea unei actiuni impotriva asociatiei de proprietari si/sau a reprezentantilor acesteia,implica fie stapanirea legislatiei in domeniu, fie apelarea la serviciile unei persoane specializate
De regula,actionarea in instanta a administratorului de imobil de catre un proprietar conduce la hotarare defavorabila proprietarului
4-Daca ati avut interesul sa achitati o expertiza contabila pe parcursul a 5 ani nu ati mai desfasurat acte si actiuni pentru materializarea expertizei?
5-In conditiile in care dv ati angajat expertul contabil se presupune ca ati convenit cu acesta obiectivele expertizei,acesta ar fi trebuit sa va citeze pentru parcurgerea etapelor expertizei
Aspectul ca in 2016 dv afirmati ca
nici pana astazi nu stiu daca a fost macar efectuat verificarea administratiei....dovedeste un declick in interesul dv de clarificare a temeiniciei si legalitatii activitatii administratorului de imobil
Succes in instanta si sa ne comunicati situatia dupa termen !