avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pieton acrosat cu oglinda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pieton acrosat cu oglinda

Buna ziua,
Deplasandu-ma pe o strada ingusta, fiind o masina si pe celalalt sens de mers, am atins un pieton cu oglinda, destul incet, avand o viteza de circa 5-10 km/h. Pietonul se deplasa pe carosabil, neregulamentar, langa el fiind trotuar pe care nu erau parcate masini.
Am deschis geamul sa vad daca a patit ceva dar m-a injurat si si-a continuat drumul grabit. Am oprit masina undeva la 5 m mai in fata pt a nu incurca circulatia si m-am dus dupa el, dar nu l-am mai gasit.
Am fost la politie, am declarat cele intamplate, singura problema fiind timpul in care m-am prezentat la sectie. Am ajuns in 2 ore si ceva la politie fiindca nu sunt din orasul respectiv si am gasit destul de greu locatia. Nu am sunat la 112 pentru ca nu am considerat ca este o urgenta.
Intrebarea mea este, in cat timp de la momentul incidentului, pietonul poate sa faca plangere? Si in cat timp poate merge la spital "daca ar fi patit ceva".

Alte discuții în legătură

Masina parcata neregulamentar accident ramius ramius Buna ziua. Acum doua zile am avut surpriza sa imi gasesc masina parcata facuta praf. Mentionez ca masina era parcata intr-un scuar la o intersectie si era ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu motocicleta cosminfte cosminfte Buna ziua. Va cer sfaturi in legatura cu un accident ce mi s-a intamplat ieri. Ma deplasam cu auto cu viteza redusa pe o strada cu o banda pe sens deoarece pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am facut o mica prostie deși consider ca nu e în ... //Anonymous// //Anonymous// Buna ziua, am facut o mica prostie deși consider ca nu e în totalitate vina mea si nu stiu cum sa procedez... Azi m-am dus la cumparaturi și pe lângă ... (vezi toată discuția)