avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIONARE ANTICIPATA PARTIALA
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIONARE ANTICIPATA PARTIALA

As dori sa stiu daca ma incadrez legal in vederea obtinerii unei pensii anticipata partiala. Precizez ca anul acesta implinesc varsta de 47 de ani si am o vechime totala in munca de peste 21 de ani, in Romania, din care peste 15 ani lucrati ca politist operativ, gr.I de munca. In 2010 am incetat raporturile de serviciu, plecand din Politia Romana prin demisie. Ulterior am lucrat legal, peste 5 ani, in strainatate. In caz pozitiv, solicit consultanta/reprezentare pentru intocmirea dosarului de pensie in vederea obtinerii dreptului la pensie anticipata partiala. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipată parțial ilie romeo ilie romeo As dori sa stiu daca ma incadrez legal in vederea obtinerii unei pensii anticipata partiala. Precizez ca anul acesta implinesc varsta de 51 de ani si am o ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata ilie romeo ilie romeo As dori sa stiu daca ma incadrez legal in vederea obtinerii unei pensii anticipata partiala, avand in vedere scaderea varstei de pensionare ca urmare a ... (vezi toată discuția)
pensie de serviciu RadulescuAurel RadulescuAurel Am lucrat in armata 18 ani , cadru militar . Beneficiez de pensie de serviciu pentru cei minim 15 ani cum prevede legea ? Am trecut in rezerva la demisie. ... (vezi toată discuția)