avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare anticipata

As dori sa stiu daca ma incadrez legal in vederea obtinerii unei pensii anticipata partiala, avand in vedere scaderea varstei de pensionare ca urmare a modificarilor legii din iulie 2019. Precizez ca anul acesta implinesc varsta de 50 de ani si am o vechime totala in munca de peste 21 de ani, in Romania, din care peste 15 ani lucrati ca politist operativ, gr.I de munca. In 2011 am incetat raporturile de serviciu, plecand din Politia Romana prin demisie. In caz pozitiv, solicit consultanta/reprezentare pentru intocmirea dosarului de pensie in vederea obtinerii dreptului la pensie anticipata partiala. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipată parțial ilie romeo ilie romeo As dori sa stiu daca ma incadrez legal in vederea obtinerii unei pensii anticipata partiala. Precizez ca anul acesta implinesc varsta de 51 de ani si am o ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partiala ilie romeo ilie romeo As dori sa stiu daca ma incadrez legal in vederea obtinerii unei pensii anticipata partiala. Precizez ca anul acesta implinesc varsta de 47 de ani si am o ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata lupica lupica Cu scuzele de rigoare va supun atentiei o speta ,cu rugamintea pentru cei cunoscatori in domeniul respectiv sa-si expuna o parere asupra ei : Deci ,este ... (vezi toată discuția)