Buna ziua. In urma unor discutii cu conducerea scolii, Regulamentul intern incepe sa se modifice pe pagina de prompter a site-ului liceului. Nu este afisat in scoala, nu este la biblioteca, la sedinta diriginta nu vine cu el, zice ca s-a prelucrat la inceputul anului. Timp de 10 zile, in luna martie, am tot facut apel, verbal, la nerespectarea de catre scoala a Regulamentului intern cu privire la aplicarea sanctiunilor de scadere a mediilor la purtare. Nu pot sa spun ca am fost pusi in fata faptului implinit, dar nici nu ni s-au comunicat gradual, la sedinte, masurile luate pe parcurs. Pe mine personal m-a anuntat diriginta sambata sa vin sa-l iau din scoala ca a dat o palma peste fata la un coleg. Am insistat sa fim chemati la scoala parintii, deoarece fiul meu spune ca celalalt l-a lovit primul. Pentru ca nu am fost chemata la scoala si nici in sedinta cu parintii nu s-a discutat evenimentul, am considerat ca este la prima abatere, i s-au facut observatie sau avertisment, care in ROFUIP nu sunt sanctiuni insotite de scaderea mediei la purtare. In concluzie, fara notificare, am pus intrebari acum cand am aflat ca are media 8, care este art., aliniatul, etc. si surpriza, Regulamentul incepe sa se modifice pe site. Cand apare, cand dispare de pe pagina de prompter a liceului si sunt sterse anumite paragrafe. Cum pot eu dovedi care era continutul initial si ca au fost facute modificari "din mers". Eu am 1 exemplar listat, dar nu stiu daca poate constitui proba. Eu stiu ca modificarea Regulamentului se poate face in primele 30 zile de la inceputul anului, cu aprobarea CA. Diriginta mi-a "fluturat" pe sub nas intr-o pauza o alta coperta a Regulamentului si cand am intrebat daca s-a modificat si am cerut sa-l consult cateva minute mi l-a luat din mana si s-a facut nevazuta. Mai era un art.care spunea ca timp de 8 sapt., daca elevul dovedeste comportament ireprosabil, sanctiunea poate fi anulata. Nu mai este nici acela. Exista o arhiva la Inspectorat?, pentru ca in scoala, repet, bibliotecara mi-a spus ca actuala conducere nu a adus nici un exemplar spre arhivare. Iar in CA, nu mai vorbim de exemplar arhivat, directorul este presedintele, deci el hotaraste. Am fost si la Director in cabinet si a tipat ca ce-mi trebuie mie Regulament, sa nu mai vin pe la scoala ca-i fac rau copilului. Directorul liceului este lipsit respect pentru ca eu m-am dus cu capul plecat, m-am dus cu expresia "ce-i de facut" si nu cu "mainile in sold". Din 3 martie am cerut transferul copilului, am acceptul de la alta scoala si el nu intruneste CA. Ce-i de facut? M-am gandit sa scriu ceva, dar cred ca si mai rau s-ar enerva si mi-ar pune "bete-n roate". Ce ma sfatuiti?