avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pierdut autorizatie de demolare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pierdut autorizatie de demolare

Buna ziua, in 2009 am demolat o casa veche de paianta, cu autorizatie de demolare. Anul asta, cand doresc sa vand terenul, am constatat ca apare inca casa veche si eu nu mai gasesc autorizatia de demolare(demolare facuta in regim propriu ). Cum procedez sa pot face cadastru astfel sa pot vinde terenul.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 16:28, 11 Martie 2016
daca a existat o autorizatie de demolare aceasta se gaseste si la Primaria ce a eliberat-o, in plus dupa demolare trebuia radiata cladirea din cartea funciara si de la impozite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie casa kyle kyle Buna ziua, In februarie 2011 am cumparat un teren la tara. Pe teren se gaseau o casa batraneasca din paianta de 48 m patrati (in pericol de prabusire) si o ... (vezi toată discuția)
Cumpar teren cu casa veche erikamaria erikamaria Doresc sa cumpar un teren cu o casa veche pe el 1937 . Este o mostenire care a fost dezbatuta si proprietarul a castigat mostenirea dar trebuie sa dea o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am cumparat un teren la țara in 2011. cu intabulare ... hyod hyod Buna ziua Am cumparat un teren la țara in 2011. Cu intabulare si cadastru. Pe teren existau doua constructii vechi de paianta aflate intr-o stare foarte ... (vezi toată discuția)