avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declaratii privind dosarul ptr. obtinerea avizului de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declaratii privind dosarul ptr. obtinerea avizului de la M.S.

Buna ziua,

De cca. 2 saptamani caut innbeunit niste modele de declaratii necesare completarii unui dosar ptr. obtinerea avizului de functionare de la Ministerul Sanatatii.

Am rascolit Internetul si nu am gasit. Am incercat pe la firme care se ocupa cu infiintarea de firme si au ridicat din umeri. Am sunat la M.S. dar cei de-acolo m-au plimbat prin vreo 10 birouri dupa care mi-au inchis telefonul (si da ...sunt platiti din bani publici). Mai ramane sa ma adresez voua daca stiti cumva de unde as putea obtine un model pentru :

b) declaraţie privind persoana de contact din cadrul firmei pentru probleme de securitate a
dispozitivelor medicale şi de vigilenţă;
c) declaraţie privind categoria dispozitivelor medicale ce fac obiectul activităţii şi producătorii
acestor dispozitive.

Va rog mult, daca aveti un model sa-l postati aici.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Afectiuni medicale incompatibile cu permisul port-arma;lista publicata de ministerul sanatatii AURORA42 AURORA42 Buna ziua,sint medic ,ma intereseaza strict dpdv medical lista afectiunilor medicale ptr aptitudinea de permis port-arma;nu ma intereseaza documentele ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare a unui srl - procedura hillfingerr hillfingerr buna ziua, care e procedura de obtinere a autorizatiilor urmatoare: - aviz si /sau autorizatie privind paza si securitatea contra incendiilor; - aviz si ... (vezi toată discuția)
Autorizatie ssm misu1972 misu1972 Buna ziua, o societate de constructii trebuie sa aiba autorizatie de functionare din punct de vedere al securitatii si sanatii in munca ? Procedura spune la ... (vezi toată discuția)