avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Cerere catre CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Cerere catre CEDO

Buna seara ,detin 3 HJ definitive istantantele a anulat trei decizii de concediere emise de angajator toate abuzive,ilegale si nule ,istantele au anulat deciziile dar nu mi-a dat si vechiul loc de munca care exista eu am cerut in toate cererile aplicarea ART 80 alin 1,2 din legea 53/2003 ,am parcurs totii pasii legali in Romania doresc sa ma adresez la CEDO care sant pasii ?, ce trebuie sa fac ? este un motiv acest fapt? istantele nu au tinut cont de directive europene ,tratate la care tara noastra e parte va multumesc anticipat cu respect
Cel mai recent răspuns: zllatan , utilizator 19:44, 26 Martie 2016
Dacă nu au dispus reintegrarea în munca se poate considera ca ati avea șanse.

Dacă aveați capăt de cerere care s-a respins puteți sesiza CEDO.
Da mi s-a respins capatul de cerere privind reintegrarea pe vechiul post ,eu fac dovada ca in toate intampinarile si concluziile scrise catre istante fond,apel ,contestatie in anulare am cerut aplicarea ART. 80 alin 1,2 legea 53/2003 ,va multumesc cu respect
Stimat forumist,

Curte Europeană nu este - și nu a fost niciodată - o instanță de recurs la nivel european. Cererile de tip recurs, numite și ,,fourth instance cases,, sunt respinse ca inadmisibile.

Prin urmare, nu concedieri abuzive sau nu sunt, judecate bine ori nu prea bine pot fi concretizate într-o aplicație admisibilă, ci, doar dacă veț reuși să identificați încălcarea Convenției Europene în speța dvs.

Astfel, dacă veți arăta încălcările Convenției și aceste încălcări sunt reale, puteți formula o cerere, pe care, repet, o veți aborda din perspectiva Convenției, nu a unui litigiu de muncă.

Altfel, sincer, șansele dvs îmi scapă.

Cu stimă.
Va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Etapele unui proces? ContSters208719 ContSters208719 Care e etapa urmatoare de atac dupa ce am trecut de Curtea de apel si mi s-a dat o sentinta irevocabila? Mai departe ce pot face ca nu sunt multumita de ... (vezi toată discuția)
Ce cai de atac am impotriva unei decizii pronuntate de curtea de apel? catalinoctavian catalinoctavian Buna seara , Am o decizie nefavorabila, irevocabila de la cutea de apel. In acest caz ce cai de atac mai am? (vezi toată discuția)
C e d o gabriela8 gabriela8 In situatia in care sunt nemultumita de decizia Curtii de Apel in cazul unui litigiu de munca, exista vreo sansa ca o eventuala cerere a mea adresata CEDO sa ... (vezi toată discuția)