avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Disputa intre parteneri de afeceri
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Disputa intre parteneri de afeceri

Buna seara,

V-as ruga frumos sa ma ajutati cu ceva sfaturi in legatura cu urmatoarea situatie destul de neplacuta.

Parintii mei, in urma cu cca. 10-12 ani, au achizitionat cateva zeci de oi si le-au pus la comun cu restul turmei unei individ (cioban de profesie), in procent de 50-50 intre parti.

Foarte recent au fost anuntati de catre acesta ca au vandut intreaga turma catre un abator din zona Giurgiu (Ghimpati).

Parintii mei nu au fost consultati in privinta acestei decizii in niciun fel si doar s-au trezit pusi in fata faptului implinit.

Din pacate, chitanta care ar fi atestat proprietatea parintilor asupra nr de oi platite de ei nu mai este de gasit si si mai din pacate, nu exista un contract intre cele 2 parti.

Este vreo modalitate de a recupera investitia, ponderata pt. pretul actual al ovinelor?

Ce ma sfatuiti sa intreprindem?

Va multumesc anticipat,
Alexandru Stan

Alte discuții în legătură

Se poate contesta un act de vanzare cumparare cu uzufruct viager, facut intre bunici si unicul nepot, de catre rudele indirect mostenitoare? ANAELENAD ANAELENAD Buna ziua! Ma confrunt cu o problema foarte neplacuta, datorita unor rude rau intentionate si va rog sa ma ajutati cu un sfat. Parintii mei, au refacut de ... (vezi toată discuția)
Refuzul unuia dintre soti de a suporta jumatate sau o parte din cheltuielile curente ale locuintei ContSters328374 ContSters328374 Acum 5 ani , sotia mea a ramas in somaj , venitul diminuandu-se la cca 30% apoi ajutor social, apoi cca. 6 luni nimic. Dupa reangajarea pe cale procesuala a ... (vezi toată discuția)
Scoatere din spatiu gemini23 gemini23 Buna ziua Am 60 ani, sunt pensionar, cu domiciliul in Bucuresti In anul 2004 am primit in spatiu o persoana adulta-(cu care eram in relatie de ... (vezi toată discuția)