avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită amenda circulatie cetatean canadian pe teritoriul ...
Discuție deschisă în Executare silită

amenda circulatie cetatean canadian pe teritoriul Romaniei

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti care este circuitul ce ar trebui sa il urmeze un proces verbal amenda circulatie aplicat unui cetatean canadian pe teritoriul Romaniei ( amenda neplatita bine-nteles). Deoarece Canada nu este stat membru UE :) aplicativitatea Legii 5/2014 si al Directivei 2010/24/UE nu isi are sensul....
Va rog sa ma ajutati si cu cadrul legislativ.

Multumesc:((

Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Martie 2016
floare de gheata, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:13, 12 Martie 2016
Are dreptul de a contesta amenda precum un cetățean roman.
Multumesc dar imi cer scuze ca nu am facut mentiunea: cetateanul canadian a parasit tara , ce fac autoritatile in acest caz ?
Nu cred ca îl vor executa silit.
Dacă contesta amenda își poate angaja avocat ca sa îl reprezinta fără sa vina la proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foştii asiguraţi ai sistemului public de pensii din românia, rezidenţi pe teritoriul canadian, pot depune dosarul pentru acordarea unor drepturi de pensie din românia numai in canada sau si in romania? cristianba cristianba Foştii asiguraţi ai sistemului public de pensii din România, rezidenţi pe teritoriul canadian, pot depune actele dosarului pentru acordare unor drepturi de ... (vezi toată discuția)
Pot sa detin doua permise de conducere? Dumxx Dumxx Am făcut şcoala de şoferi de două ori, în două ţări diferite: în România in 1992 şi în Italia in 1999 era obligatoriu pentru ca permisele romanesti ... (vezi toată discuția)
Acordul parintelui calatorie cu minor andreeapopphilips andreeapopphilips Buna ziua, Eu sunt cetatean roman si sunt in Romania de 5 luni cu 3 copii canadieni (cu pasaport canadian) care au toti certificate de nastere romanesti ... (vezi toată discuția)