avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Va rog un sfat referitor la niste popriri de la doua ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Va rog un sfat referitor la niste popriri de la doua ifn-uri

Datorita unor probleme de sanatate am fost pus in situatia de a ma imprumuta stiind ca nu am cum sa returnez imprumuturile sau de a imi agrava o boala care necesita operatie.Am o pensie de boala de 640 de lei si o indemnizatie de handicap de 270 de lei,ambele le iau pe card de la o banca.Am imprumutat de la doua IFN-uri 800,respectiv 600 de lei ca sa ma operez pe coloana.Daca are cineva bunavointa sa imi spuna cat va fi cuantumul popririi de la aceste doua IFN-uri.Multumesc anticipat pentru bunavointa.

Alte discuții în legătură

Poprire de la ifn pe pensie de boala Netologul Netologul Bun gasit.Am avut niste probleme de sanatate si am apelat la niste imprumuturi de la doua IFN-uri,unul in valoare de 800 lei celalalalt de 600 de lei.Stiam ca ... (vezi toată discuția)
Executare silită neplata credite acordate de ifn-uri Antonesei Carmen-Maria Antonesei Carmen-Maria Se poate executa silit pentru neplata creditelor acordate de IFN-uri unei persoane cu handicap grad 1 cu indemnizație de însoțitor? (vezi toată discuția)
Facilitati persoane cu handicap Ale1991 Ale1991 Buna ziua! Am o intrebare legata de facilitatile persoanelor cu handicap grav...Tatal meu are acest handicap de 24 de ani in urma unui accident de munca;are o ... (vezi toată discuția)