Bun gasit.Am avut niste probleme de sanatate si am apelat la niste imprumuturi de la doua IFN-uri,unul in valoare de 800 lei celalalalt de 600 de lei.Stiam ca nu le pot restitui dar trebuia sa imi salvez viata asa ca am ramas dator.Am o pensie de boala de 640 lei si una de handicap de 270 lei.Le iau in conturi diferite de la doua banci.As dori sa va intreb daca aveti bunatatea sa imi raspundeti cam la ce suma a popririi sa me astept cand va veni.Precizez ca sunt doua IFN-uri care nu cer decat fotocopia dupa buletin si dupa talonul de pensii,imprumutul acordandu-se exclusiv online.Chiar imi vor pune poprire ei sau ANAF-ul?
Vi se va lua 1/3 din 177.5 lei dacă vă execută doar un creditor , sau 1/2 dacă vă execută amândoi.
Pensia de 270 lei nu poate fi executată silit deoarece este mai mică decât jumătate din salariul minim pe economie.
Reprezintă suma cu care pensia dvs. depășește jumătate din venitul minim pe economie. legea spune că doar o astfel de sumă poate fi executată silit, în cazul dvs.